5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasar çizim, ekseri her seviyede istikamet değustalıktiren bir dizi açılı iniş ve merdiven ciğererir ve sınırlı veya sıkziya alanlarda meydanın bereketli bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin hava önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve cazibe koşullarına dayanıklı çelik yahut allıküminyum üzere berk malzemelerden binalır.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dışa hakikat oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul örgüda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Dolgular ile kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile bile devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Dairesel tasavvur, bacak izini en aza indirirken bitek amudi harekete ruhsat verir ve bu da onu hem mesken hem bile ticari binalar sinein kullanışlı bir intihap haline getirir.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, standart kapılara göre daha pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, bediiyat baplara en amelî fiyatlarla malik tamamlanmak karınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane selen alabilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tamamlanmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız tahliye olmalarını sağlar.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı istanbul Yangın kapısı fiyatları kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page