5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı âdem esenlığını yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın gibi ivedili durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna sargılı olarak bileğteamülmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en münasip fiyata satın yutmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

Yangın kapıları olarak da bilindik evgin çıkış kapılarının ne malzemeden binalması gerektiği, ne konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece peklik seviyeleri cemi belli standartlar gözetilerek mimarilmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolay ve hariçya sahih açılmalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya diğer bir evgin durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın bapsında kilit ve karakol mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak düz belirlenmelidir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla başlamak, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı kurmak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca usturuplu olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın Yangın çıkış kapısı istanbul palas tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page